Koorgroep de Vlis-singers

Meer dan zingen

Contactgegevens

 

Dirigent:

EpJan Kwast

Boulevard Evertsen 100

4382 AG Vlissingen

tel. 0118 - 415143

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Repetitie:

Er wordt iedere vrijdag geoefend in: de Graaf Jan van Nassauschool van 19:15 uur tot ca. 21:00 uur

adresgegevens:

van Doornlaan 40, West-Souburg

 

Boekingen:

Voor boekingen kunt u contact opnemen met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We rekenen geen vast bedrag voor ons optreden maar laten dit graag over aan de gulheid en financiële situatie van de gastgemeente. Wij hebben wel wat verzoeken: - Wij vinden het erg fijn als er créche en kindernevendienst kan zijn omdat met veel koorleden kinderen meekomen - We stellen het op prijs als de teksten van onze liederen voor de gemeente te lezen zijn op liturgie of beamer - Wij willen niet zo zeer "optreden" maar vooral samen met de gemeente de dienst vieren. meer informatie

 

Bankrekeningnummer: 

(IBAN): NL 41 RABO 0301 4905 46

t.n.v. Koorgroep De Vlis-singers

 

 

Website:

voor vragen, opmerkingen over de website kunt u contact opnemen met de webmaster  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .