Koorgroep de Vlis-singers

Meer dan zingen

Tips en Trucs

 

Beste predikant of liturgie commissie.....

 

 Uitkiezen van de liederendominee Elly

Heel vaak wordt onze dirigent opgebeld of gemaild met de mededeling; "jullie mogen zelf de bijpassende nummers uitkiezen".  Dat is natuurlijk heel aardig, maar het is en blijft jullie viering. Wij zijn vrijwel niet in staat om de sfeer, strekking, thema en boodschap van de geplande viering in te voelen. We vragen u / jullie dan ook nadrukkelijk om hier zelf een keuze in te maken. Alle teksten staan op onze website. Uiteraard staan we altijd open voor overleg of het beantwoorden van vragen over het inpassen van nummers in een dienst.

 

Teksten in de liturgie

Wij vinden het heel fijn als onze teksten tijdens een viering meegelezen (of nog liever meegezongen) kunnen worden. We stellen het dan ook erg op prijs als deze in de liturgie worden afgedrukt of met de beamer kunnen worden weergegeven!

 

methode om de teksten in te voegen

De liedteksten die u in het sub-menu "teksten" kunt vinden zijn makkelijk te kopiëren met de klassieke kopiëren / plakken methode; Selecteer met ingedrukte linker muisknop de gewenste tekst, klik op de rechter muisknop en kies "kopiëren", ga naar het punt waarop de tekst ingevoegd moet worden, klik weer op de rechter muisknop en kies "plakken".  

 

tot slot

Tot slot wensen we u veel plezier en succes met de voorbereidingen van de kerkdienst!